АКТУАЛНИ
GMT+2 08:50

За автора

Подобни публ.

7 Коментари

 1. 1

  димитър

  сука недранная

  Отговор
 2. 2

  aa

  За съжаление държавата ни е стигнала до това ниво ,благодарение на такива цайсати недоносляци!!!

  Отговор
 3. 3

  Gegrge Georgiev

  България още след освобождението ни от турското робство, от Русия , в нашата страна нахлуват агенти от Австро- Унгария и други западни страни и заедно с Българските духовни еничери, започват анти Българска пропаганда и дейност за да пречупят Българското възраждане, тъй като запада никога не е имал интерес да има силна България. През социализма, България се възроди, тези еничери се снишиха, ние създадохме мощна икономика, което не се харесваше от чуждите партньори. След „демократичните МАФИОТСКИ“ промени, индустрията беше ликвидирани, 2,5 милиона Българи бяха прокудени от нашата страна, и тука останаха старци, цигани и духовни еничери , соросоиди, които убиват родината си срещу заплащане от същите западни „благодетели“. Едва ли има страна в света, където платени духовни убийци да искат гибелта на собствената си страна. Но няма да успеят! Чака ги народна разплата.

  Отговор
 4. 4

  д-р Иванов

  Отвратително и възмутително е поведението ,на огромната част от българските медии,както и на популярни и не дотам популярни журналисти,които срещу добро заплащане,водят преднамерена и истерична кампания против Русия. За наше удоволствие обаче, тези платени чужди слуги не с, нито е толкова глупав,нито толкова безпросветен , та да не разбира на кого дължи свободата си и кой с кръв и жертви е платил за нея ! А жалките подлоги и отрепки,за които самите им господари признават,че са ги купили, не заслужават нито внимание, нито съжаление за падението си !

  Отговор
 5. 5

  Мишо

  Погледния в усните и повече да не говорим,мухла.

  Отговор
 6. 6

  Таня

  Госпожата е специалист по рейки терапия 😅 Опитва се да ни приложи фина духовна енергия и „енергиен“ контрол за лечение на исторически спомени.

  Отговор
 7. 7

  Румяна

  Малоумница. Сигурно и родителите и ги е срам, че са родили и отгледали такова изчадие!

  Отговор

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

© 2017 Всички права запазени Podoko.eu Социология и анализи

error: Content is protected !!