За автора

Подобни публ.

74 Коментари

 1. 1

  Златина

  Така като гледам гушката ти е алчна !!!! Съсипахте България ! Децата ни не виждат родителите си защото сме алчни ли? Не можете да се мерите със нито една друга Държава,защото имат истинска управа и мислят за народа си,не за гушките си! 🙂

  Отговор
 2. 2

  Тес

  Абе, госпожа, вие мерила ли сте си температурата скоро

  Отговор
 3. 3

  Ради

  Кога дойдохте в Англия и работихте та давате такава статистика.

  Отговор
 4. 4

  ЕДИН ОТ ВСИЧКИ

  ЕДИН Тая ми омръзна да я дават по телевизията като кабаретна артистка нито визия има нито мозък само шляпа като мокра пола на дупе.

  Отговор
 5. 5

  Симона

  Първо отидете да работите в чужбина госпожо, след това коментирайте мнозинството

  Отговор
 6. 6

  Цанко

  Работим в чужбина заради такива гнусни свине като вас и всички онези който ни управляват. Не работим защото сме алчни а защото желаем живот като вашият , изпълнен с всичко което ви е необходимо…а вие дори имате в повечко.

  Отговор
 7. 7

  Деяна

  Тъпо, кифленско изказване. Всеки, който може трябва да напусне България. Там вече не остана нищо заради което да си заслужава да останеш.

  Отговор
 8. 8

  Елизабет Ненова

  Да вземе и тя 510лв. и да живее месец,ако това е живот защо тогава взима 3000 да се откаже от тях,ама няма отказал се .

  Отговор
 9. 9

  Д

  Ами аз като една самотна майка в България дойдох в Англия защото със 500лв заплата даже и сметките няма как да си платиш, камо ли да гледаш дете и т.н. Не от Алчност госпожо а защото държавата не помага на никой с нищо. И в Англия не съм робувала… Всяко начало е трудно просто трябва да почнеш от някъде и със времето ако“ имаш желание“ изкачваш стъпалата ,учиш,приобщаваш се и си приет и оценен и най важното не мислиш как ще отделиш 2лв на детето утре…и не си броиш стотинките за едно кафе. Алчни сме били глупости

  Отговор
 10. 10

  На такъв съм

  Бахурка Сланинова Залоена колко получава на месец -Алчността ше те стопи до лоена свещ !

  Отговор
 11. 11

  Живко

  АБЕ ЛИЛИ ТЕБ МАЙ ИЗОБЩО ТЕ НЯМА.В ЧАС ЛИ СИ ИЛИ ИЗПЕРКА С ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО. ПЕНСИЯ И В КЪРДЖАЛИ

  Отговор
 12. 12

  N.belov

  Ей заради такива изказвания цъфти престъпността г-жо Павлова.Ако и в България заплащането беше като в Европа на кой ще му хрумне да се занимава с простотии. Хората искат нормален живот и много скоро ще се вдигнем за да ви изметем Повярвай те ми всичко си има мярка.

  Отговор
 13. 13

  Пепе

  Свиня

  Отговор
 14. 14

  Ginka

  Боже мили!!! Дали от много хубаво бягат хората живейте вие с тези пари да видим за кое по напред ще ви стигнат просто нямам думи всичко в тази държава е толкова сбъркано.

  Отговор
 15. 15

  Лилия

  Мойта заплата 410 лева.. Децата са ми в чужбина. Мислиш ли че не искат да са с мен. Голямата с висше, а малката завърши и отиде директно в чужбина. Няма такава смотана държава никъде

  Отговор
 16. 16

  Десислава Дилова

  Значи сме били алчни,така ли!!!!????Подкрепям всички хора,които са се изказали тук!Как, не Ви е срам ,бе госпожо Павлова ,с какви очи говорите ,Вие съвест нямате ли!!??? Не виждате ли ,че хората със зор изхранват семействата си,как може такова безочие ,просто нямам, думи!!!!!!

  Отговор
 17. 17

  Дарина

  Лиляна Павлова това че ти Свиньо взимаш заплата 5000 лева (може бе и повече ) не значи че всички останали българи имат ВАШИТЕ ЗАПЛАТИ!?? Доведохте ни до това положение а после сме били алчни?? Със заплата от 600-800 лв как се живее във България?? Да плащаме сметки, наеми, да се храним или за къде?? Хайде теб свиня да те оставим със тези пари да живееш! или пък да те пратим теб на гурбет да видиш как се работи за 1000 евро или 1400 паунда!? Тогава свиня пак кажи кой е алчен ?!!

  Отговор
 18. 18

  Йовка Бадова

  Какво сте я загоспожоствали тази особа…с уважение трябва да се обръщаме към този койъо го заслужава..с какво е заслужила тя уважение..поне моето не може да спечели след такива изсказвания..за каква алчност говори тази жена…нима нуждата вече се назовава с нова дума…незнам от къде си ги изсмуквате тези статистики,но от където сте ги изровили,моля заврете си ги обратно там…в коя държава живеят тези хора,че са тръгнали да говорят,че народа едва ли не живее в изобилие и нищо не му липсва…за каква алчност говорите на хората които загърбват дом и семейство,за да могат да им подтсигурят малко по-спокоен живот..живота на повече от 70%от хората в родината ни минава във тревоги как ще нахранят децата си,дали няма да дойдат да им прекъснат тока,как да успеят да заделят нещичко за да купят дрехи на децата си… И тръгнала да ми говори тя за алчност.Извади си главата от задника тъй аречена „Госпожо”След такова изсказване кажете ми как да отидеш да гласуваш,и за кого,за поредния палячо ли?!!!!!

  Отговор
 19. 19

  Калата

  Лиле! Да ти серем всички в България в устенцата пък Ти , ако искаш яж!

  Отговор
 20. 20

  Р. Т

  Какво си мислите вие госпожо? Че аз на мойте 22 години искам да живея в чужбина сама и да не виждам семейството си по цяла година? Ако в България имаше бъдеще и имаше добри условия и заплати всички щяха да си останат в България. Да ама всички емигрирахме и дори и далеч от семействата и дома се борим за по добър живот. До преди два месеца бях в чужбина работих за 1500евро на месец плащах квартира, сметки, храна, изпращах пари в България и пак ми оставаха, а преди месец започнах работа в моята родина за 500лева и не мога да преживея с тях без да ми се налага да плащам квартира, камо ли да давам на родителите си. Това нормално ли е? Повечето хора тук едвам живеят, а вие политиците не прави те нищо за своите сънародници и за своята държава? Алчните сте вие. Няма да коментирам повече пе няма да ми стигне мястото да пиша ли пиша….

  Отговор
 21. 21

  Desislav Dimov

  Тоя тюлен ,първо да се пробва да живее е Бг един месец с една минимална заплата (сигурен съм,че има и малки населени места където експлоатират хората и на 250-300лв. заплата и си траят тъй като нямат друг избор ) и тогава да плямпа тъпотии!Тея всичките са за каторга,боклуци мръсни…

  Отговор
 22. 22

  Идар

  Тази свиня Павлова да иде да поработи
  За 400 лв пък да видим след два месеца е в Англия да чисти къщи или да бере зеле

  Отговор
 23. 23

  Таня Баирска

  Ей, ако ми паднеш в ръчичките, на парченца ще те разкъсам за това изказване, гад мръсна! Баща ми почина, без да мога да съм до него в последните му години. Всяка нощ си плача за него. Майка ми е сама и не мога да съм до нея, за да се радваме една на друга. Но ако не съм в чужбина на работа да и пращам някой лев, как ще кара тя с 200 лева пенсия? Какво, по кофите ли да рови тая жена, която цял живот е работила. За каква алчност говориш бе, майка ти курвенска! Ти само се моли на всички тия измъчени като мен души да не им се свърши алчността и да се приберат в България, че тогава ти и всички като тебе ще се чудите в коя миша дупка да се заврете! Изроди гнусни!

  Отговор
 24. 24

  Ангелов Михаил

  Това е много интересно твърдение.
  Трудно ще е човек да се сдържи и да не се разсмее.
  Любопитна позиция. Но …..! Явно имаме различни гледни точки.
  Вдовец съм и съм си оставил децата в България при бабата, за да мога да осигоря средства за живот и обучение. Това алчност ли е?
  17 години не съм взел от държавата нито стотинка, каквито и да е помощи. било то: семейни, социални, детски, пенсии за сираци и т.н.
  Това ли наричате АЛЧНОСТ???

  Отговор
 25. 25

  Един от всички напианали българия

  Тая тъпанарка ми омръзна да ръси наляво и на дясно само лъжи и измислици опропастиха и разграбиха родината ни и ни принудиха да ибягаме по чужбина да работим защото те немогат да подсигурят работа и добро заплащане Алчна е майкати тъпа овца

  Отговор
 26. 26

  Голямата

  Хората емигрират защото няма закони, или ако има такива те са за онщата маса, но не и за управляващите като вас г-жо Павлова. Изгонихте интелигентните хора.

  Отговор
 27. 27

  varnov

  Явно си минала на твърди наркотици ? Смени си дилъра !!!

  Отговор
 28. 28

  Plamen Ganev

  Някой да ми даде координатите на тая “ красавица“. Смятам да я назнача на работа. Ще работи в международна компания но с Българска заплата и ще бъде третирана, както работодателите третират служителите си в България. Ако издържи и два месеца ще и увелича заплатата двойно.

  * може да публикувате даните ми за контакт ( Name, email address, website, phone number )

  Отговор
 29. 29

  Вяра

  Само ми е интересно тя каква заплата взима и дали с 500 лева ще изкара месеца. Алчни били българите а вия взимате една камара пари и ревете за още нагли животни

  Отговор
 30. 30

  Alexso

  Та щом за нея е толкова допустима тая наша заплата оти и тя не получава толкова да видим как ще си нахрани мазния дебел миризлив гъз който вече не два ам три стола няма да го поберат…деба гуведото е тъй БГ лека по лека ще си отиде на вятъра, ще си я изтощят тия мръсни крадливи същества а после ние ще се чудим под кой камък да търсим някой лев…

  Отговор
 31. 31

  Някоя

  Омръзна ми да слушам безпочвени статистики ,според които ние Българите сме живеели добре едва ли не!Вече не знам къде се намирам!Социалният геноцид е безспорен факт и разбира се ,че който има възможност няма да стои и ден в тази държава !Тук няма живот ,а борба за оцеляване.Правете се на слепи колкото си искате ,вие нали живеете добре тук?!Преди да правите подобни словоизлияния първо се информирайте

  Отговор
 32. 32

  Панко

  Абе ти си била голям “ боклук“ да ти е.. майката!

  Отговор
 33. 33

  Алчния

  Ах ти дебелА мазна лоена топка пълна с мозак.Бял ден да не видиш,боклук мръсен.Дано талибани те отвлечат и повече да не те видим.

  Отговор
 34. 34

  Илиян

  Рядко нагло същество … нямам думи !

  Отговор
 35. 35

  Съдия на дявола

  Първо, искам да кажа, че този , който пише тук статиите, бая е бягал от час Български език. Неграмотността явно не му пречи да е „жулналист“. Второ, статията не отговаря на истината- такова изказване няма. Това е нагласен материал.
  Трето, случайно някой да има С4 – няколко килограма и автомат с няколко пълнитела, може и график на заседанията в парламента?

  Отговор
  1. 35.1

   Иванов

   Няма ли да кажеш кое е неграмотното в статията, защото така казано от теб излиза, че статията неграмотно написана, но по измислени причини.

   Кои са правописните грешки в тази статия, че твърдиш, че писачът е бягал от час по булгарски?

   Отговор
 36. 36

  Борис

  Алчна си ти Павлова ела измрете цялата ви партия кои заплати са добри вашите ли със сигурност защото ако говорите за заплатите на народа незнам как ще живееш с 500 лева на месец или с 200 лева пенсия на месец боклук толкова си дебела че ще се пръстен по шефовете от алчност дано го видиш тоя коментар свиня мръсна

  Отговор
 37. 37

  Tony G

  Лилянче с тези малки устички се знае че доста си *лапала* за да си вътре то в България не се пробива по друг начин,а относно Англия си е много добре …дори на минимално плащане си покриваш всички разходи и пак ти остават някакви пари доколкото в БГ с минималното се чудиш от къде да вземеш за да не умреш от глад,а да не говорим как се плащат сметки и др.нужни потребности!

  Отговор
 38. 38

  иванова

  Пълна простачка, много знаеш как мизерстват хората. Да си разменим заплатите?!

  Отговор
 39. 39

  Diana

  Аз съм една от многото работещи и живеещи в Англия. Мила ми госпожо , хората които напускат България го правят – за по добра реализация , съответно и заплащане. Няма значение къде ще отидеш – коя държава, говориш ли езика , спазваш ли правилата , работиш ли съвестно успяваш. Ние с мъжа ми не работим по 12 или 16 ч. , не вземаме бенефити от държавата , гледаме си детето – което е ученик , живеем в апартамент – самостоятелно , и смея да кажа , че живеем прекрасно сравнение с България. И двамата имаме имоти в България – не сме ги продали , нямаме и намерение . Пиша всичко това , защото за последните няколко дни се зачетох на пълни глупости . Първо – света е отворен , всеки има право да живее и работи където поиска – стига да спазва правилата , и да си образован . Когато си необразован, без познания – езикови , където и да отидеш – да ще работиш по 12 часа , заплащането ще е минимално . Второ , хората напускат България- това е мое мнение , заради това , че им е омръзнало да ги правите на маймуни . Аз бях на 10 години – когато прехода започна , сега съм на 39 години . Тридесет години слушам , надявам се , моля се нещо хубаво да се случи в България, но…. Аз си тръгнах от България, не защото не обичам родината ни, а защото не искам детето ми да израсте на място където чалгата е на почит , корупцията е нещо нормално – кражбата също , скъпия телефон , марковите дрехи и неприличният език – при подрастващите е нещо нормално. Да мила ми госпожо мога да кажа още много , но се съмнявам , че някой изобщо ще се заинтересува. Да госпожо хората напускат родината , не защото не я обичат , ние милеем за България, но за онази нашата България, а не вашата .

  Отговор
 40. 40

  Roumiana

  Moga samo da vi kaga varvete da se pregledate takava zaplata niama i v Europa

  Отговор
 41. 41

  Kalin

  Тия от герб едни изказвания имат, направо ужас!

  Отговор
 42. 42

  Galin

  Свиня!!!Няма две мнения!!!

  Отговор
 43. 43

  Шибъни олигархи

  А тя яде защото е прасе

  Отговор
 44. 44

  ВГ

  Щом премиерът не се разграничава от такива тъпи изказвания,значи той е солидарен с нея и заслужава същата съдба-оставка!

  Отговор
 45. 45

  Калин

  Няма такива глупости просто . Как можете госпожо или госпожа , не ви знам , да говорите толкова неорентирани и безочливи простотий ? Защо се излагате толкова. Жалко че имах до някъде , добро мнение за вас. Наистина съжалявам , че и вие сте поредната робиня на онези мазни , гнусни , отвратителни и жалки мафиоти , наричащи себе си , политици и управленци . Срамувам се най много , не от това , че съм българин , а от това , че вие се мислите за истински българи , а всъщност сте една гадна ретро банда от миналото ..или по точно Комунисти , които винаги са казвали какво и как да бъде , независимо дали на народа му харесва това.

  Отговор
 46. 46

  Бел

  Госпожо,ви май не сте чели приказка за Стълбата на Христо Смирненски,защото това което виждате не е действителността.Едва ли хора които искат да живеят нормално могат да се наречат алчни .Живейте вие един месец със сумата от 600 лева плащайте сметки-ток 120 лева,телефон средно 15 лева транспорт за да отидеш на работа 40 лева,вода 20 лева, кабелна от 15-20 лв,27 лева карта за транспорт за ученик ,60 лева джобни на месец за детето и това нищожна сума защото децата ни не се хранят в депутатски стол,100 лева джобни за мен -20 дена по 5лева-което е нищожна сума,Дотук простата сметка е 402 лева,Естествено това е в най добрия случай при условие че няма непредвидени разходи в училище ,непредвидена повреда или недай си боже да се разболееш,,Но винаги има непредвидени разходи!Остават ти по-малко от 200 лева,Бихте ли ми казали как можеш да си пазаруваш за месец с тези сума?Е аз ще ви кажа 30бр; кисело мляко по едно на ден ,30бр.прясно млако.30 бр.хляб,1кг.сирене,1кг.кашкавал,сол, захар ,тоалетна хартия ,чубрица,1пакет леща или ориз , препарат за миене на чинии и с това свършват парите!Е ще ме наричете ли алчна ,че искам като отида в магазина да си купя това което ми се яде?

  Отговор
 47. 47

  Александър

  Запознати сте, че ако заплатите се вдигнат, ще се вдигнат и цените на продуктите..което ще доведе до по-ниска покупателна способност и в общи линии същите условия, нали?

  Отговор
  1. 47.1

   Крис

   Пълни глупости. Ела в Германия и сравни цените на стоките в магазините в тези на България. Същите цени обърнати в евро са. А даже ако търсиш намаленията ще ти излезне и по – евтино. Като хората имат повече пари ще дават и повече!!!

   Отговор
 48. 48

  Ели

  Ами, госпожо вашата алчност минава всякакви граници.Защо не оставите кокала и не се върнете в някой цех да шиете дрешки по 12 часа на ден и да взимате по 500 лева на месец,та тогава да говорите!Добре, че не ви е срам!Изгонихте и млади и стари от България!

  Отговор
 49. 49

  Пламен

  Аз пък мисля, че този сайт Podoko.eu е измислен както и това изказване. Не може управляващ да се опозори с толкова скандално изказване. Но защо ли е всичко това, този маскарад.

  Отговор
 50. 50

  Атанас

  Ама ей туфлек ти жащто невземеш да почнеш да живееш сас 510 лв заплата давидим докаде ще стигнеш

  Отговор
 51. 51

  Елена

  АКИТМЕТИКАТА НА ЛИЛЯНА -1 000 КУЧЕТА 2 000 МЪДЯ !

  Отговор
 52. 52

  ЕЕ

  Аз съм на 21 години, уча в чужбина и смятам да развия кариерата си и да създам семейство там, а причините ми са доста. Няма да изложа всички, но ще Ви кажа истината за основите на нашата държава, а именно: полицията, здравеопазването, икономиката, земеделието и политиката. Нека оставим на страна паричния проблем, който за всички е виден, и смятам, че не подлежи на какъвто и да е коментар. Нашата „държава“ не съществува в помощ на хората, а тъкмо обратното. Когато желая да подам жалба или да потърся помощ от полицията да ми подпишат документ за спукана гума, за да мога да докажа пред застрахователната компания щетите, те отказват. Освен това в полицията има и убийци, за които държавата дори не знае. Как мога да се чувствам сигурна и защитена? След това: как да поверя живота и здравето на близките си на здравната ни система, която кара хората да чакат с месеци за преглед? Как да доверя животите на най-скъпите ми хора в ръцете на специалисти, които седмици, месеци, а може би и години са не само „умрели от глад“, но и крайно преуморени? Никой човек не е робот и поради тази причина тези измъчени хора, отдали живота си на другите с цел да са полезни, често не са достатъчно концентрирани и внимателни с пациентите си, но „държавата“ не я грижа. Ами икономиката ни? Аз уча менуджмънт с маркетинг – питам: къде да се развия в България?? В някоя дребна фирмичка, която има 5 нива и нищо повече никога няма да науча? Къде е иновативността в България? Защо не се опитваме да се развиваме? Защо спира „държавата“ предприемачите, които искат да създадат бизнес и да подпомогнат за развитието на нещо ново? Къде са заводите, фабриките?? Ами земеделието? Какво изнасяме? Отговорът е почти нищо, защото най-голямото богатство на България, а именно плодородната земя, не се обработва. Видяла съм много държави по този свят и нито една от тях не се подиграва така с ресурсите си. И всичко това защо? Защото нашата противна политика ограби народът ни и изкупува от земеделците качествената продукция за жълти стотинки. А какво да кажем за ценните ни артефакти и съкровища от миналото? Коя държава продава историята си и богатстовото си от предците си? Ще ви кажа: САМО НАШАТА, защото политиците ни никога не са се наквасили достатъчно с пари (извинявам се за изразът). И накрая нека погледнем политиката ни: президентите, премиерите и всички, които са се набутали „ЕЙ ТАМ“ и нищо не правят освен да унижават България пред света, да крадът, крият, лъжат и манипулират хората. Кои сте ВИЕ, прескъпи мои „сънародници“ да говорите, че народът бяга от алчност? Какво ще постигнете като плюете бедният ни изстрадал народ? До никъде няма да стигнете със злоба и жалки обиди към нас „простите“ хорица. Всички сте еднакви и в каквито и думи да обличате безсрамието си, си оставате червиви от гнусотия, но ще кажете в своя защита: „Ами то вие ни избирате.“ Не, народът просто когото и да избере, положението няма да се промени, за съжаление. Остава единствено надеждата, че у младия българин един ден ще се пробуди любовта към родината ни и ще се прибере, за да обедини сили срещу всички гореспоменати „управляващи“, които съжалявам, че така тежко ще осъдя, но заслужават единствено и само разстрел. Обичам България и повече от всичко искам да се върна и да изживея живота си там, но съм твърде добросъвестна за да направя гореописаните подигравки със себе си и близките ми!

  Отговор
 53. 53

  Г.

  Твойто маменце свинска гад..леш безподобна..кога и как ,точно ти безмозъчна медузо ,разбра как народа на който служиш живее добре с трохиците от вашата голяма трапеза??? От сърце ви желая да споделите таз алчност с тоз целия народ!!!ако само за една нощ убийството не се смята за престъпление,със сигурност българският парламент няма да отвори врати на следващия ден….“сите маскари са…“ всички знаем чии думи са…жалка анимация сте целия парламент,партии..и т.н. трябва да ви натири целия Български народ вън от България,тогава ще разбереш … свинска гад

  Отговор
 54. 54

  Димитър

  Това е , всички Българи сме алчни. Добре , че има 250 – 300 „патриоти“ да се съгласят за мизерните 3500 – 5000 лева да влязат в парламента и да ни се подиграват

  Отговор
 55. 55

  Ивелина

  Госпожо,Павлова,
  Моля мерете си приказките ,ако не знаете какво и как да коментирате ………
  Народът е доста изтормозен

  Отговор
 56. 56

  Виктор

  Браво! Прекрасна и много вярна статия. Госпожо Павлова! Бива ли да сте толкова далече от истината? Кой нормален човек ще избяга от родителите си, от семейството и приятелите си? Аз съм в Германия. Да не мислите че съм дошъл от алчност и че не ми се иска да се прибера? Е иска ми се, но не съм мазохист. На 29 години съм, напуснал съм родината си и всичко мило , понеже от няколко години ми се иска да имам собствено семейство. Поставих картите на масата- аз съм електроинженер, две години бях безработен и не можех да си намеря работа, както и лелките от бюрото по труда не ми предложиха нито една възможност, след което две години работих за минималната работна заплата на място без изгледи за издигане. В тези условия на безработица все повече хора търпят минималното заплащане, отвратителното отношение и лошите условия на труд, понеже изкарват все нещо, а ако напуснат няма да имат и това ,за неопределено време… Та в тези условия как да знае човек колко дълго ще се задържи на работа и колко дълго ще е безработен? Как с две минимални заплати се създава семейство, отглеждат деца и подсигурява собствено жилище?… И заминахме… заедно с половинкара ми, двамата да търсим място, където това да имаш семейство не звучи толкова невъзможно и не си обричате децата в живот на лишения… Сега тук изкарвам за 2 до 3 дена това което в България изкарвах за месец. Плашаме си наема, посрещаме си всичките нужди и въпреки това събираме пари. Обмисляме ,живи и здрави, да си купим жилище. Неща които за нас в България бяха немислими. Живея спокойно и се чувствам човек. Защо животът ни тук е по-добър:
  Да, данъците тук са по-високи, но и заплатите са в пъти по-високи, минималното заплащане е 8.84€ на час. Има работи, наречени миниджоб, поджодящи за хора които имат малко време или възможност за работа, например студенти, пенсионери на които не им се седи по цял месец вкъщи, жени които искат хем да си гледат децата и къщата хем да изкарват някакви пари. Миниджоб е до 450€ и не плащате данъци освен пенсионни и то по желание. На нормална работа данъците са повече в сравнение с Бг , но тук знаеш защо ги плащаш и го виждаш. Единия от родителите ако е осигурен-цялото семейство е осигурено здравно и за най малкото нещо, пръстче да те заболи, те гледат като писано яйце. Електрониката тук рядко е на същите цени като в Бг, попринцип е хем по-евтина, хем по-качествена. Храните, напитките, препаратите – по същия начин, или същите цени или по-евтини, но по-качествени. Е в крайна сметка заплатата ми тук е 900€ Нето срещу 10 работни дни в месеца, в Бг 200€ нето срещу 20-22 работни дни , а цените на стоките да кажем че са еднакви, въпреки че качеството е по-ниско с Бг. Изкуствено се надуват цените на всичко и се тества търпението на народа… още по-отчайващото е че народа лека полека се примирява и се превръща в робски. Искам да се прибера в България, но Държавата ме изгони от родината ми и не ми позволява да се върна.

  Отговор
 57. 57

  Кристиан

  А ти наясно ли си,че в държави като Англия и Германия няма шивашки фирми,които се шие на ръка,по простата причина,че този труд е 10 пъти по скъп от парите които получават нашите шивачки.А на теб ти пожелавам да работиш за 700-800 лв.,да гледаш дете,да плащаш наем и ток през зимата около 300-400 лв. и в същото време да си доволна от живота,и да не бъдеш алчна,защото заплатата,няма да ти е лоша.А плюс това,коя си ти,та да анализираш хората?Плъх,стой си в наредената дупка и си трай,за да не създаваш бпечетление.

  Отговор
 58. 58

  Някой

  Като за начало елате в чужбина, работете и дайте статистиката тогава. Не били лоши заплатите в България кое не му е лошото работил съм в предприятие, което ми съсипа здравето за 600лв месечно това ли е добре? Жалки слова изказани от глупави хора дадена им власт. Много по-добре съм тук, в чужбина, отколкото в красивата ми родина, но за жалост управата става все по-зле и по-зле..

  Отговор
 59. 59

  Гергана

  Искам среща очи в очи с тази дама да й затворя голямата уста.Ще я чакам да дойде в гр. Пазаджик и ще искам лична среща с няе.

  Отговор
 60. 60

  Иван

  Абе няма такава държава само мизерия даеба и коронпирана държав.ЗАЩО НЕСЕ ВДИГНЕМ И ДА ПРЕМАХНЕМ ТАЗИ ПАСМИНА КОЯТО НИ ДЪРЖИ УМИШЛЕНО БЕЗ ПАРИ И БЪДЕЩЕ КАТО СТАДО КРАВИ ДА ЖИВЕЯТ ТЕ С 450 ЛВ НА МЕСЕЦ АХ АХ АХ ДА Е ЖИВ БАЙ ТОШО ДА ВИДИ КАК ЖИВЕЯТ ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ. СИГОРНО ПАК ЩЕ УМРЕ И ТО НЯКОЛКО ПЪТИ . БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е СФИКНАЛ ДА СПИ И ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ СПИ.

  Отговор
 61. 61

  Ивайло

  Толкова си проста че нямам какво да кажа, от вашето управление не става нищо. Живей ти с 500лв. Тумбак прост.

  Отговор
 62. 62

  к,к

  Каквото и да кажем,няма кой да ни разбере,ТАЗИ е абсолютна НЕГРАМОТНИЦА !!!!

  Отговор
 63. 63

  к,к

  Изказването й е предимно на базата на живота,който е водела в собственото си семейство,тоест ТЕ затова са били в Чужбина,но без да плащат НИЩО а само да получават !!!!

  Отговор
 64. 64

  Един

  Минималната работна заплата от 510лв.,на Лили няма да и стигне само за тоалетна хартия.Такива като на нея,съм виждал само в обори да живеят,а за там т.хартия не е нужна,там им е чарът на свинете.Време е да се връща у дома.
  Минетчии мръсни,всичко що изкрадохте за хапчета да го дадете.

  Отговор
 65. 65

  Ками

  Много прост народ сме! Убеждавам се! Дай ни да плюем излорадстваме! И да има свестен политик като гледа какво рлеме сме ще му се отще е работа и амбиция да оправи нещо за такъв народ! Абе мислите ли с мозъците си? Това са фалшиви интриги! Никой уважаващ себе си политик няма да обиди потенциален електорат! Поредна лъжа е и това чакате да си излеете чернотията като обиждате без да сте я чули поне било нея или който и било!

  Отговор
 66. 66

  тони

  госпожата е крадлива,личи от пръв поглед,па и дебела,няма да я харесат в чужбина.Аз съм европеец ма крадло.

  Отговор
 67. Пинг: Бойко Борисов: Емигрантите продадоха над милион имота и изнесоха парите в чужбина - Podoko.eu

 68. 67

  гастербайтер

  До простата госпожа , не и знам името и не желая да знам имената на това крадливо и просто правителство!
  Аз съм в чужбина, не защото съм алчен а за да издържам семейството си в управляваната от Вас държава, с което крадете и от моите пари от чужбина.
  Просто работя в нормална държава , ако е рекъл господ ще изтегля и семейството си , за да живеят и те НОРМАЛНО !!!! Преди да дойдете на власт работех в БГ но от както сте на власт държавата пропада все повече и повече за което е жалко , но щом нямате разума да толерирате малкия и среден бизнес да създавате работни места да заработи икономиката в БГ просто една държава без икономика е обречена на фалит и всеки се спасява както може. Разединихте народа за да не стачкуват , лишихте народа от здравеопазване и много други . В белите държави отдавна да бяхте влезли в затвора , но уви в корумпирана България това е невъзможно :(((( !!!! Хвалите се през всичките мандати, купени за по няколко кебапчета на калпак , че имаме магистрали )))) да за хора които не са били в чужбина може да им мятате прах в очите, за Коледа се прибрах до България и какво да видя магистрали няма дупки само , а новите магистрали на по 1-2 години са вече в ремонт, това в сигурен признак че се краде МНОГО СЕ КРАДЕ !!!! да не говорим колко е скъпо в БГ освен малките заплати , Стек минерална вода в БЕ преди месец , цена 5-6 лв в Белите държави стек минерална вода 0.99 цента до 2 евро А качеството на храните ? Ооооо голяма разлика и в цена и в качество. Просто не спряхте да ограбвате хората по всякакви всевъзможни начини с измислени данъци за които би трябвало да получаваме услуги. В БГ икономиката не работи отдавна , посочете ми един завод който сте направили създадохте ли няколко работни места за да не бягаме навън? Да слушал съм че създавате работни места в митници разни чиновници , данъчни и други такива звена , а РЕАЛНОСТТА е съвсем друга в БГ няма икономика и пари не идват от никъде освен от 2 млн. българи които са „алчни“ и издържат семейства и роднини в България . това е истината , надявам се че коментара няма да бъде изтрит от модераторите!

  Отговор
 69. 68

  Lance

  Понеже съм АЛЧЕН, след като завърша и аз ще отида в чужбина и ще забравя какво е това България!

  Отговор
 70. 69

  Някоя си

  СВИНЯ ДОЛНА МРЪСНА,ЖИВЕЙ ТИ С ТЕЗИ МИЗЕРНИ ЗАПЛАТИ С КОИТО СЕ ОПИТВАМЕ ДА ЖИВЕЕМ НИЕ.САМО ПЛЮСКАШ ОТ ДЕН НА ДЕН ПО ДЕБЕЛА СТАВАШ ОТ АЛЧНОСТ.НИТО ПЪТИЩАТА.ТИ СА ДОБРЕ,НИТО ТЕХНИКА ИЗПРАЩАШ ДА Я ПОЧИСТЯТ.ОТИДИ СТОЙ ТИ НА -10градуса в камиона и ще разбереш какво е.А за лятото ще шупнеш.

  Отговор
  1. 69.1

   Някоя си

   Взими пример от една Румъния,хората дори и хляб и пастет са дали на чакащите от тяхна страна към бг.Евала

   Отговор
 71. 70

  Димитър

  Лило? герберски боклук.Ти си една оядена свиня

  Отговор

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

© 2017 Всички права запазени Podoko.eu Социология и анализи

error: Content is protected !!