За автора

Подобни публ.

16 Коментари

 1. 1

  Диди

  Друга страна, променяла ли си е химна, заради европредседателство?

  Отговор
  1. 1.1

   Георги

   колко КУХ трябва да си диди , за да повярваш на подобна измишльотина и идиотия …че и анкета направили , педерасите , които са автори на този бълвоч

   Отговор
 2. 2

  tinka

  Смятам, че химнът не трябва да се сменя. Настоящият си звучи по-оригинално и патриотично, какви са тия чуждоезикови опери?

  Отговор
  1. 2.1

   Гъз

   Кай чесно

   Отговор
 3. 3

  Елена

  Нима някой ще повярва на поредната фалшива новина????

  Отговор
 4. 4

  Елена

  Парламента не е заседавал на 5 януари . Ваканция са до 11 януари! Защо ЛЪЖЕТЕ Българите! Засрамете се! Долни манипулации и внушения!

  Отговор
 5. 5

  Иванка

  идиоти, дупедавци, бокуци, махайте се от Бъгария и си пеейте който химн си искате
  БЪГАРИЯ СИ ИМА НАЙ-ХУБАВИЯТ ХИМН В ЦЯЛ СВЯТ!!!!! ВСИЧКИ НИ ТРОГВА НАШИЯТ СИ ХИМН!!!!!! Кои сте виее,че ще го сменяте, изчезвайте продажници

  Отговор
 6. 6

  Галя

  Вие сте откачени !

  Отговор
 7. 7

  Стоянка Манолова

  Нямам нищо против до българското знаме да се поставя знамето на ЕС и химнът на ЕС да звучи след Националния химн на Република България. Недопустимо е националните символи да бъдат подменени заради Европредседателството. И Народното събрание не е упълномощено затова. Националните символи фигурират в Глава 10 на Конституцията на Република България, а тя може да бъде променена само от Велико Народно Събрание

  Отговор
 8. 8

  Емилия Сотирова

  Идеята е абсурдна , звучи като грозна шега , никоя страна и никой народ не са направили подобно нещо , не сме се пречупили по време на робство , а сега някой малоумник е решил , че цял народ трябва да лиже задници , и най- лошото е , че си мисли , че като промени знамето и химна (безумна идея) ще се промени нещо , ще блеснем в очите на другите страни , ще замажем дефектите . Отрепки нещастни .

  Отговор
 9. 9

  Никола Ташев

  Хей, Путински подлоги, стига лъжете! Цялата статия е пълна измислица на болни комунистически мозъци, които целят да отклонят България от поетия и естествен път! Скрийте се вече! Жеков е прав, че трябва всички да гниете по затворите!

  Отговор
 10. 10

  Борис Черпански

  Пророкът каза че „Върви Народе Възродени…”, Химнът на братята Кириллъ и Методий, Покровителите на Европа е най-Съвременен и ще е приет от Всички Българи.Той е издържан и от Окултно и Кабалистично Гледище,използувайте момента

  Отговор
 11. 11

  Света

  И ние със съпруга смятаме, че е лъжа и някой се подиграва с нас. Колко страни от ес са си променили знамена и химни? а и да са си променили, защо ние Българите да си го променяме? борисов и предателска хунта вън и за предателство на Родината знаете какво е наказанието – СМЪРТ.. МИЛА РОДИНО ТИ СИ ЗЕМЕН РАЙ!!! Това е химна на България.

  Отговор
 12. 12

  NIKOlAI HRISTOV

  Мода!!!…

  Отговор
 13. 13

  Гневна Яна

  Тази погребална музика, колкото и да е класическа не може да е български химн. Знамето с българския лъв, това е България. Някой подиграва ли се?

  Отговор
 14. 14

  Иво

  Целта за смяната е ясна и няма нищо общо с председателствуването на ЕС. Тя е да станат невалидни войнишките клетви и да можем да осигурим на ЕС безпроблемно пушечно месо срещу Русия. Нали помните как нашият контингент отказа да стреля в мишени с руски обозначения на ученията? Следва набързо презаклеване в „новия“ флаг и готово.

  Отговор

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

© 2017 Всички права запазени Podoko.eu Социология и анализи

error: Content is protected !!