За автора

Подобни публ.

15 Коментари

 1. 1

  недялка димитрова

  Ниската производителност не е ли от мижавото заплащане,а не от мързел?

  Отговор
  1. 1.1

   кирил

   Естествено! Но,който е прочел една книжка е трудно да осмисли ,какво говори и поради бавната си мисъл,
   ръси глупости.Това е !

   Отговор
  2. 1.2

   Камен Стефанов

   Не е причината заплащането. На един непродуктивен мързел и чувал с пари да изсипеш, той ще работи за колкото може – нискокачествено и неефективно. На запад бг работникът бачка, защото 10 чакат за неговото място и като излети от работа – гладува.

   Отговор
   1. 1.2.1

    Дебили

    Ха ха, смях в залата умнико! Първо същия този тиквор, въвеждат политика в нашата държава на евтин труд!!! И не дават нормални заплати!!! И естественото е да има поток на хора към по добро заплащане, който поток е манипулиран!!! Остава въпроса на Меркел, защо и вие в БГ не сте направили поьобни условия, като нашите близки и да се изявят вашите поданици във вашата страна поне на квота!!! Това е подтекса на въпроса!? А нашето животно отговаря- защото са мързеливи!!! А не за това, че не желае БГ народа да се развива и да има национално самосъзнание на адекватна и умна нация!!! Не старите хора в гората…. А другите са мързеливи….Това е Държавник от класа!!!!! Вадете си изводите….

    Отговор
 2. 2

  Маргарита

  Защо младите като отидат навън се справят добре. И защо младите напускат страната.

  Отговор
 3. 3

  Георги Борисов

  Бе тези управляващи съвсем са изтрещяли, тоя ще ни нарича мързеливи оня ще ни нарича дебили е това ли е главата на държавата ни? А един преди години се бе изцепил: Е га ти дъжавата щом мене избраха за депутат. ОБИЧАМ СИ ОТЕЧЕСТВОТО, ненавиждам си държавата.

  Отговор
  1. 3.1

   Той

   Това са фалшиви новини

   Отговор
 4. 4

  Надежда

  Драги,г-н Борисов, Ако е такова мнението Ви за работещите в България ,сериозно
  Ви призовавам да си продадете
  оставката и да престанете да говорите глупости и обаждате българския народ.
  Няма по срамно отношение към нацията изразено от държавник
  или политик.
  Срам за този народ !

  Отговор
 5. 5

  Рени

  Г-н Борисов,тези хора които наричате мързеливи са вашите работодатели, тези „мързеливи“ хора плащат вашата заплата и заплатите на всички паразити около вас.
  НИЕ СЕ СРАМУВАМЕ ОТ ВАС, а щом българите останали в България не ви харесват МОЛЯ, ПОДАЙТЕ СИ ОСТАВКАТА!!!!!!!!!!!!P.S. И ако не сте мързелив напуснете страната.

  Отговор
 6. 6

  Асен

  В Германя взимаш 1300, 1400 евро чисто. У бг, данак. Вода, ток, у маг. Купиш нещо 15, 10 лева. А, работош за 20, 30 лева на ден от който имаш и почивни та вързеш 440 заплата и като платиш ток, вода и р.н оставаш. Само за цигари 150 на месец или 200 стандарт. У германя 7 евро цигарите, но зимаш . както и да е

  Отговор
 7. 7

  Емил

  Бако Боко , ако тук в БГ-то си министър Председател ,то на тия срещи и събрания там у Европата си наѝ обикновен лакеѝ ! То бивш охранител и мутра така разсъждават, . . . „Боже , колко мъка има по тоя свят,…Боже “ Й.Йовков

  Отговор
 8. 8

  васил петров

  Господин Борисов защо не пробвате да работите като обикновените българи един месец на минималната заплата и да видим тогава как ще карате и говорите вие в парламента сте марзеливи вместо да мислите за българите вие ги плъват какъв министар сте вие никакъв а за корупцията ако спрете вие да крадете тогава ще се оправим и при такива исказвания от ваша страна е редно да си подадете оставката всички вие и леви и десни незабравяите че работите за нас заплатите ви са от нашите данаци и ако сме марзеливи и непрудоктивни няма да взимате нищо а вие взимате 6 000 лева за какво да ни обиждате вие трябва да взимате минималната защото цял ден си играете на телефоните и мислите глупости

  Отговор
 9. 9

  Димитър Томов

  Мързеливите българи се намират в парламента начело с министър председателя.Ако те си вършат добре работата ,най добрите няма да бягат от България като дявол от тамян.

  Отговор
 10. 10

  Y.KOSTOVA

  Не защото са мързеливи,защото на никой не му се работи за жълти стотинки.Поради тази причина и ние работим извън България!Мързелът няма нищо общо.Ако има нормално заплащане,няма да има корупция,бедност и пр.

  Отговор
 11. 11

  Бай Ганю

  …и остана само Бойко и Парламента…!!

  Отговор

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

© 2017 Всички права запазени Podoko.eu Социология и анализи

error: Content is protected !!