За автора

Подобни публ.

30 Коментари

 1. 1

  Ваня Вълчева

  Тази жена е за лечение. Говори абсолютни ИКОНОМИЧЕСКИ глупости, под диктовка на ТИКВАТА! 1. Няма да има пенсии. 2. Не длъжна държавата. 3. После, ще има пенсии според труда и инвестициите. 4. Не бе ясно за кои инвестиции думаш Лиле? 5. Аз не искам пенсия и т.н.

  Отговор
 2. 2

  недялка димитрова

  Ами,ако има инфлация като през 1997г, какво ще стане със спестяванията им? По-добре да беше казала, че сега като започнат да връщат придобитото по незаконен път/ако не им мине котка път/, ще възстановят ограбения пенсионен фонд от БКП 1944г. Нали тя се е пръпнала от тази партия и трябва да изправи грешките на сега“социалната“ БСП.

  Отговор
 3. 3

  Атанасов

  А аз питам? Откога разбиращата от магистрали, разбира и от начина на съществуване и регулиране на пенсионната система в България! И питам още, откога и кой и дава право да говори за милиони съдби в България, за хара, които за разлика от нея са нямали шанса да бъдат внуци на партизани до 1989г. и назначени неясно как за министри! Е то така всеки може да инвестира за старините си, нали?

  Отговор
 4. 4

  Валери Стоилов

  Опа парите ми внасяни в пенсионния фонд са мои / наши каквото и да ни убеждават е така ако ни ги вземат , ние можем да вземем техните до девето коляно. Стига с тия дарения , Аман от нагаждачи, преписвачи, подмазвачи…….. Време е всичко да си отиде на мястото най-вече паразитите. …

  Отговор
 5. 5

  петко

  Тая тъпанарка, защо и дават въобще да говори.
  Да си ходи на село да сади картофи и да си спестява.
  А бе лелче, нали си плащаме за тия пенсии.

  Отговор
  1. 5.1

   Ради

   До колкото разбирам друже пенсий няма да има ,което е ненормално …така че не трябва по тази логика да се удържат пари за пенсий и въобще да се плащат каквито и да било данъци . На тия идиоти наистина им пшлащат да съсипят държавицата , но монетата има и друга страна …е тогава ше стане страшно …..

   Отговор
 6. 6

  Анна

  Това е абсурд! Няма държава без пенсии. Навсякъде има допълнителни осигурителни фондове, но няма как да лишиш човек от пенсия. Тая не е добре! Или е супер нагла! Човек плаща цял живот не само осигуровки, плаща и други данъци и такси, които отиват в бюджета. По същата логика, не трябва да има и държава, която се издържа от останалите данъци и такси! Те и без това не отиват по предназначение!

  Отговор
 7. 7

  Димитър Александров

  Всъщност тя е права . Трябва да спрем да наливаме данъци и да ги хранъутим тези изроди и да използва и инвестираме парите си всмето да им ги даваме на ТЯХ.Как ли ще реагира ако всички спрем да плащаме данъци, топлофикация и т.н., любимите им ЧСИ-та. Ще вият като гладни вълци.

  Отговор
 8. 8

  Пантерата

  Говори ти тия неща а е дебела като слон.

  Отговор
 9. 9

  блабла

  от какво да спестяваме ? моята баба работи цял живот и пенсията и беше 100 лева.вземаме мизерни заплати,а цената на храните стана толкова висока,тока всяка година се дига.как да живеем в тази мизерия ? цялата нация е с кредити.страната се напълни с лихвари.аз съм на 40 и съм болна и ако се пенсионирам по болест ще вземам пенсия 130 лева.не виждаш ли народа колко обедня ? сляпа ли си ? има възмездие за теб.Господ забавя,но не забавя.Улиците са пълни с пенсионери,които просят.Хора на по 70 години-80.Как не те е срам да говориш така ? Няма никакъв баланс в икономиката.

  Отговор
 10. 10

  Петър

  А ние длъжни ли сме да издържаме тая самозабравила се наследствено-управляваща пасмина или е по-лесно да ги избесим всичките?!?!?! Тая същата дебелана я има снимана на Тодор Живков отгоре на мавзолея, а иначе всичките тия отрепки се водят че са от различни „партии“ да им е*ба майките продажни !

  Отговор
  1. 10.1

   ДОРА ИЛИЕВА

   А ние не спестяваме ли , като си внасяме вноски за пенсия и даже даваме безлихвен кредит на държавата, която ползва нашите пари ?

   Отговор
 11. 11

  Млагоева

  Тази жена не е дпбре с главата. Как не я в срам!!!!!!!!!!Тая е луда!!!!!!Да не взимат хората такива пари като нея??????Да си уреждат далаверите горе по етажите!!!!!Тая трябва да се линчува!!!!!!!Не вижда ли ,колко пенсионери умират по улиците от глад???????И бьркат по кофите???????Лиляно умри.!!!!!

  Отговор
 12. 12

  Стоянка Манолова

  Тази жена от ден на ден ръси все по-големи глупости. Тя не разчитала на пенсия! Ами като се е нагушкала с народна пара и я е вложила в имоти, сигурен бизнес и още по-сигурни чуждестранни банки, ясно е, че ще печели до края на живота си. Но за всеки случай си гласуваха закони, които им осигуряват пожизнени пенсии, далеч по-високи от средната пенсия, без ограничен таван. При това техните осигуровки се поемат от бюджета, т.е. от нас. От такава позиция лесно се говори. А защо не каже къде са парите, които са удържани като осигуровки от сегашните пенсионери? Аз имам отговора – част от имотите на политиците са закупени с тях.

  Отговор
 13. 13

  Пурко

  Ами като е така,нека бъде както в цивилизацията, искам да си изтегля вноските,тегля ги ии,да видим как умрялата държава ще ги върне.А тая патка какво да разчита на пенсия,нека ги сгебчат малко от къде и от какво са се нагушили, пък да видим.

  Отговор
 14. 14

  byrobocop

  Да ѝ го набутам в устата мръсни

  Отговор
 15. 15

  Агент Гоце

  Всички вие сте за лечение, щото четете руски хибридни сайтове.

  Отговор
 16. 16

  Надежда

  Ако ми дадеш твоята заплата може и да спестя!

  Отговор
 17. 17

  Анонимна

  Всичко това стана, защото българският народ е гъзолизец…Мълчим, търпим и само в социалните мрежи се гневим…

  Отговор
 18. 18

  Radi

  Само да попитам, за какво ми се удържат 7 % тогава? Нали за пенсионно осигуряване. Убедена съм, че сама мога да управлявам 7 % от месечната си заплата така, че да получа фантастична пенсия след време. Проста сметка 40г х12мх7%

  Отговор
 19. 19

  Георги

  Лили със затлъстелия си мозък пак се изказа неподготвена!За репликата си, ,все едно че протестират пред арменския поп“във всяка нормална държава щеше да е отстранена от всички постове които заема!!!И няма ли един свестен генерал в тая държава!Народа е готов,трябва някой да го поведе!!!

  Отговор
 20. 20

  Стоян

  Госпожо Павлова ,след като трябва всички да спестяваме за да имаме за пенсии ,то нямаме нужда и от управници в тази държава! На времето изучавахме „Морал и право“ и в книгата пише така ,морала е възникнал с появата на човека ,правото с появата на държавата ,а народа е държавата. Държава без народ не е държава и не забравяйте ,че именно този народ Ви е назначил и този народ ще Ви свали ,ако продължавате да се подигравате с него!

  Отговор
 21. 21

  Ели

  ЛИЛЕ, моме ДЕБЕЛО, оти си не одиш НА СЕЛО?!?
  БЕЗСРАМИЕ ТО НА ТАЗИ ЖЕНА НАДМИНА ВСИЧКИ ОЧАКВАНИЯ!!!
  ОГРАБИХА ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ И РЕЗЕРВИ, ЗА КОИТО БЪЛГАРИНЪТ Е РАБОТИЛ ЦЯЛ ЖИВОТ!
  С ОГРАБЕНОТО СИ УРЕДИХА ЖИЕОТА ЗА 10 ПОКОЛЕНИЯ НАПРЕД И ИЗДЪРЖАТ И КУПУВАТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ ОТ МАЛЦИНСТВАТА, КОИТО ГИ КРЕПЯТ НА ВЛАСТ!!!
  АЙ, СТИГА,БЕ!!!

  Отговор
 22. 22

  Недялко Шаллиев

  Не „олеквайте“ като пишете глупости за малоумници, за да се харесате – каквото и да е казала тази дебела наглеца, това не би могло да отмени пенсионното осигуряване в целия ЕС – не МАНИПУЛАТОРСТВАЙТЕ, ако държите на името на медията си!!!

  Отговор
 23. 23

  Валери Стоилов

  Права е жената ! Да почваме да пестим :
  нема да плащаме налози / данък значи налог на български / демек с тоягата пари дадени е така без читав отчет и краен резултат.
  такси нема да плащаме и тука нема реален продукт
  за политици нема да плащаме те си са се нагушкали за десет пколения напред
  за помощи нема да плащаме помогни си сам да ти помогне и господ……….
  и така до края на света .
  Ние обикновенните хора носим на гърба си злодей , кръвопийци , самозванци и тези дето работят само с устата си ,време е и нас да ни огрее от тез устички да се зарадваме всички макар и орално / няма да е фатално/
  Нас ни требе мафиот , крадец крадец още лъжец ама да не е из-мама , ада е из-тате та да краде,лъже и носи у бащиния дом а не да изнася и на чужди кръвопийци дупе да поднася. Живеем в пазарна икономика ама ней се от пара-зити .
  Така че братя да си пазим гъзягата та да ние здрава тоягата !

  Отговор
 24. 24

  Людмил Георгиев

  По принцип, тя е права. Само изказа Й не е изгладен.

  Отдавна има направени изчисления, че за България, за всички родени след 1977 година, пари за пенсии няма да има. Просто ще има много хора на пенсионна възраст, а не достатъчно активни такива.

  Другото за което е права, че трябва да се говори за това и то все по интензивно. Ако всички мълчат по тази тема, катастрофата ще е по-силна.

  Отдавна мина времето, когато всеки трябва да работи 40 години за някого и после да излезе в „заслужена“ пенсия. Отдавна е дошло времето, когато всеки трябва да изгражда предприемачески умения и да трупа опит на полето на частните бизнеси.

  Това с пълна сила важи за децата ни, за всички родени след 1977 година, но отговорността е и на родителите.

  Ако по-младите поколения не започнат да се занимават с предприемачество, много ще страдат, когато те навършат 65 години.

  В същото време светът се променя толкова бързо, че ако не изработиш усет за улавяне на тенденциите и не се фокусираш върху собственото си развитие в предприемаческа посока…голям глад ще те гони.

  Отговор
 25. 25

  N.belov

  Нали затова ни вземате данъци ма шкембе изслуто. Говориш с миризливата си шунда.

  Отговор
 26. 26

  М.Маринова

  Война ,ще има ако няма пенсии и отнемане на имуществото на продажни политици като вас.Всичко се връща на този свят бъдете сигурни!

  Отговор
 27. 27

  В.Божилов

  Имам чувството че всички гербаджии като ги е носил щъркела ги е изпускал и са падали на главите си.

  Отговор
 28. 28

  Svetlana

  Крайно време е някой да спре тази жена!!! Говори за алчни хора при положение че само една от дамските и чанти струва повече от едномесечната заплата на болшинството българи. Или е „сляпа“ или въобще не контактува с реалността. На какъв човек плащаме заплатата , как решава „мъдро“ проблемите и се грижи за народа. С какво заслужихме такива управници.

  Отговор

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

© 2017 Всички права запазени Podoko.eu Социология и анализи

error: Content is protected !!