За автора

Подобни публ.

13 Коментари

 1. 1

  Ваня Вълчева

  Тази жена е за лечение. Говори абсолютни ИКОНОМИЧЕСКИ глупости, под диктовка на ТИКВАТА! 1. Няма да има пенсии. 2. Не длъжна държавата. 3. После, ще има пенсии според труда и инвестициите. 4. Не бе ясно за кои инвестиции думаш Лиле? 5. Аз не искам пенсия и т.н.

  Отговор
 2. 2

  недялка димитрова

  Ами,ако има инфлация като през 1997г, какво ще стане със спестяванията им? По-добре да беше казала, че сега като започнат да връщат придобитото по незаконен път/ако не им мине котка път/, ще възстановят ограбения пенсионен фонд от БКП 1944г. Нали тя се е пръпнала от тази партия и трябва да изправи грешките на сега“социалната“ БСП.

  Отговор
 3. 3

  Атанасов

  А аз питам? Откога разбиращата от магистрали, разбира и от начина на съществуване и регулиране на пенсионната система в България! И питам още, откога и кой и дава право да говори за милиони съдби в България, за хара, които за разлика от нея са нямали шанса да бъдат внуци на партизани до 1989г. и назначени неясно как за министри! Е то така всеки може да инвестира за старините си, нали?

  Отговор
 4. 4

  Валери Стоилов

  Опа парите ми внасяни в пенсионния фонд са мои / наши каквото и да ни убеждават е така ако ни ги вземат , ние можем да вземем техните до девето коляно. Стига с тия дарения , Аман от нагаждачи, преписвачи, подмазвачи…….. Време е всичко да си отиде на мястото най-вече паразитите. …

  Отговор
 5. 5

  петко

  Тая тъпанарка, защо и дават въобще да говори.
  Да си ходи на село да сади картофи и да си спестява.
  А бе лелче, нали си плащаме за тия пенсии.

  Отговор
 6. 6

  Анна

  Това е абсурд! Няма държава без пенсии. Навсякъде има допълнителни осигурителни фондове, но няма как да лишиш човек от пенсия. Тая не е добре! Или е супер нагла! Човек плаща цял живот не само осигуровки, плаща и други данъци и такси, които отиват в бюджета. По същата логика, не трябва да има и държава, която се издържа от останалите данъци и такси! Те и без това не отиват по предназначение!

  Отговор
 7. 7

  Димитър Александров

  Всъщност тя е права . Трябва да спрем да наливаме данъци и да ги хранъутим тези изроди и да използва и инвестираме парите си всмето да им ги даваме на ТЯХ.Как ли ще реагира ако всички спрем да плащаме данъци, топлофикация и т.н., любимите им ЧСИ-та. Ще вият като гладни вълци.

  Отговор
 8. 8

  Пантерата

  Говори ти тия неща а е дебела като слон.

  Отговор
 9. 9

  блабла

  от какво да спестяваме ? моята баба работи цял живот и пенсията и беше 100 лева.вземаме мизерни заплати,а цената на храните стана толкова висока,тока всяка година се дига.как да живеем в тази мизерия ? цялата нация е с кредити.страната се напълни с лихвари.аз съм на 40 и съм болна и ако се пенсионирам по болест ще вземам пенсия 130 лева.не виждаш ли народа колко обедня ? сляпа ли си ? има възмездие за теб.Господ забавя,но не забавя.Улиците са пълни с пенсионери,които просят.Хора на по 70 години-80.Как не те е срам да говориш така ? Няма никакъв баланс в икономиката.

  Отговор
 10. 10

  Петър

  А ние длъжни ли сме да издържаме тая самозабравила се наследствено-управляваща пасмина или е по-лесно да ги избесим всичките?!?!?! Тая същата дебелана я има снимана на Тодор Живков отгоре на мавзолея, а иначе всичките тия отрепки се водят че са от различни „партии“ да им е*ба майките продажни !

  Отговор
 11. 11

  Млагоева

  Тази жена не е дпбре с главата. Как не я в срам!!!!!!!!!!Тая е луда!!!!!!Да не взимат хората такива пари като нея??????Да си уреждат далаверите горе по етажите!!!!!Тая трябва да се линчува!!!!!!!Не вижда ли ,колко пенсионери умират по улиците от глад???????И бьркат по кофите???????Лиляно умри.!!!!!

  Отговор
 12. 12

  Стоянка Манолова

  Тази жена от ден на ден ръси все по-големи глупости. Тя не разчитала на пенсия! Ами като се е нагушкала с народна пара и я е вложила в имоти, сигурен бизнес и още по-сигурни чуждестранни банки, ясно е, че ще печели до края на живота си. Но за всеки случай си гласуваха закони, които им осигуряват пожизнени пенсии, далеч по-високи от средната пенсия, без ограничен таван. При това техните осигуровки се поемат от бюджета, т.е. от нас. От такава позиция лесно се говори. А защо не каже къде са парите, които са удържани като осигуровки от сегашните пенсионери? Аз имам отговора – част от имотите на политиците са закупени с тях.

  Отговор
 13. 13

  Пурко

  Ами като е така,нека бъде както в цивилизацията, искам да си изтегля вноските,тегля ги ии,да видим как умрялата държава ще ги върне.А тая патка какво да разчита на пенсия,нека ги сгебчат малко от къде и от какво са се нагушили, пък да видим.

  Отговор

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

© 2017 Всички права запазени Podoko.eu Социология и анализи

error: Content is protected !!